PALVELUMME

NK KIINTEISTÖSÄHKÖISTYS

Sähköurakointi

Kaikki sähköurakointi – ja sähköasennustyöt saman katon alta.

Tarjoamme sähköurakan valmiiden sähkösuunnitelmien perusteella ja toteutamme asennustyöt sovitulla tavalla kiinteään hintaan.

Meiltä myös kilpailukykyiset tarjoukset jo valmiiden sähkösuunnitelmien mukaisista suunnitelmista tai järjestelmien osaurakoinnista. Tarjoukset nopeallakin aikataululla.

NK KIINTEISTÖSÄHKÖISTYS

KVR-sähköurakointi

Kokonaisvastuurakentamisessa määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tilat, tarpeet, hankintarajat ja budjetin.

Toteutamme sähkösuunnittelun ja -asennukset täyteen toimintakuntoon saatettuna. Olemme rakennuttajan joustava kumppani aikataulujen ja suunnitelmien suhteen.

KVR-sähköurakointi asiakkaamme saavat toimivaan prosessiin perustuvan laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

NK KIINTEISTÖSÄHKÖISTYS

Tavoitehintaurakka

Toteutamme sähköistysprojekteja myös tavoitehintaisena.

Tavoitehinnassa huomiomme, että osapuolten välillä tulee olemaan avoin läpinäkyvyys kustannusten muodostumisessa. Molemmilla osapuolella on myös mahdollisuus vaikuttaa omalla toiminnallaan hankkeen lopputulokseen.

Avoin läpinäkyvyys kannustaa osapuolia etsimään yhdessä uusia toimintatapoja ja malleja, jolla saavutetaan kustannussäästöjä tavanomaisiin urakointimuotoihin nähden ja joissa urakkarajat hankintoineen on etukäteen määritelty.

NK KIINTEISTÖSÄHKÖISTYS

Premium-sähköistys

Kun haluat vain parasta, toteutamme hankkeenne sähköistyksen suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen- toteutuksena käyttäen parhaita tuotteita ja ratkaisuja kiinteistön hallinnassa ja valaistuksessa.

NK KIINTEISTÖSÄHKÖISTYS

Paloilmoitintyöt

Paloilmoitinjärjestelmä varoittaa palosta jo ennen sen syttymistä. Nopea reagointi minimoi vahingot.

Toteutamme paloilmoitintyöt kaikenlaisiin rakennuksiin ja tiloihin. Suunnittelemme käyttöösi parhaiten soveltuvan paloilmoitinjärjestelmän, sillä erilaiset tilat edellyttävät erilaisia suojauksia.

Johdamme projektisi ja toteutamme paloilmoitinjärjestelmien asennuksen ja käyttöönoton.

Kaipaako kiinteistösi paloilmoitinjärjestelmähuoltoa tai uudistamista? Oletko rakentamassa tai hankkimassa kokonaan uutta järjestelmää? Jätä meille yhteydenottopyyntö täyttämällä alla oleva lomake,
niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

NK TEOLLISUUS

Olemme teollisuussähköurakoinnin kokeneita ammattilaisia. Teemme laajasti erilaisia asennuksia puu- ja teollisuussähköistyksen parissa ympäri Suomen. Olipa hankkeesi pieni tai suuri, pystymme toimimaan joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Toteutamme projektit tarvittaessa avaimet käteen -toimituksena, jolloin palvelumme kattaa suunnittelun, materiaalihankinnat, esivalmistuksen ja asennuksen. Palvelun korkeasta laadusta vastaavat omat ammattilaisemme.

NK ENGINEERING

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!

Tarjoamme osaamista ja palveluja kaikissa sähkösuunnittelu osakokonaisuuksissa aina valaistussuunnittelusta tietoteknisiin järjestelmiin.

Teemme sähkösuunnittelua tyypillisesti toimitiloihin, hoiva – ja päiväkoteihin, teollisuuskohteisiin sekä asuntoihin.

Palveluvalikoimaamme kuuluu sähkö- ja telejärjestelmien lisäksi valaistussuunnittelu ja eri tietotekniset järjestelmät joustavasti ja kustannustehokkaasti. Teemme suunnitelmat aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan tuoden oman ammattitaitomme päätösten tueksi.

NK UUSIUTUVAT ENERGIAT

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit – kannattavaa ja vastuullista energiantuotantoa suoraan omalta katolta. 

Toteutamme aurinkovoimalat teollisuuteen, maatiloille, taloyhtiölle  ja liikekiinteistöihin räätälöidysti avaimet käteen- periaatteella kilpailukykyiseen hintaan.

KOKO SUOMEN ALUEELLA

Toimimme koko Suomen alueella ja toteutamme asennukset kokeneiden ammattilaistemme toimesta tarvittaessa nopeallakin aikataululla. 

Asennuksen jälkeen suoritamme käyttöönottotarkastuksen ja annamme opastuksen järjestelmän käytöstä.

JOUSTAVAA MAKSAMISTA

Aurinkopaneelien hankintaan saat tarvittaessa myös rahoitusta. Osamaksurahoituksen myöntää OP. Kysy lisää!

NK UUSIUTUVAT ENERGIAT

Sähköauton latausasema

Turvallisin ja asianmukaisin valinta sähköauton lataamiseen on kiinteä sähköauton latausasema. Normaalia pistorasiaa ei ole suunniteltu jatkuvaan auton vaatimaan latauskuormaan turvallisuussyistä.

Lähtökohtaisesti sähköauton latausasema pystytään asentamaan kaikkiin kiinteistöihin, tarvitaan vain kiinteistön omistajan hyväksyntä.

Tarjoamme laadukkaan ja kustannustehokkaan ratkaisun juuri Sinun tarpeisiisi.

Näin helppoa se on:

1. Yhteydenotto ammattilaisiimme
2. Lataustarpeen ja asennuskohdan kartoitus
3. Sinulle räätälöity tarjous
4. Sähköauton latausasema asennus ja käyttöön opastus
5. Valmista! Auto laturiin.

Jopa parissa päivässä!

Muista kotitalousvähennys asennustyöstä!

SÄHKÖALAN
SUUNNANNÄYTTÄJÄ

PALVELUA KOKO SUOMEN ALUEELLA